Näkymä hankevetäjän työhuoneesta Sepäntieltä

Aihe

Kuvaus

Näkymä hankevetäjän työhuoneesta Sepäntieltä (4_9 Honkajoki, Kirkonkylä). Työpöydällä tulostin, kannettava tietokone ja puhelin, kaksi mappia, työtuoli, seinällä ilmoitustaulu ja juliste. Hankevetäjä Juhani Heikkilä työskenteli vuoden 2004 ajan Honkajoella kotiseutuyhdistyksen johtamassa Suvikas-kehittämishankkeessa. Hankkeessa mm. inventoitiin ja luetteloitiin museon kokoelmat ja laadittiin museotoimen kehittämissuunnitelma.

2004

2015

Oikeudet

Kopiointivapaa. Lupa kuvan kaupalliseen käyttöön pyydettävä Honkajoen Kotiseutuyhdistys ry:ltä. Lähde mainittava lainattaessa.

Viittaus

Heikkilä, Juhani, “Näkymä hankevetäjän työhuoneesta Sepäntieltä,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/120681.