Piirien toimisto- ja viestijaostopäällikkökurssi vuonna 1940

Kuvaus

2. rivi 3. vasemmalta Hellin Julkunen (kuvan lahjoittajan äiti). Sirkka Piiparinen-Salo (Lohja), Hertta Rauramo (Pori), luutnantti Hirvelä, eversti Vaala, lotta Laurila (Tuusula), lotta Elli Mahngren (Syväranta), Maija Varpio (Forssa) Hilkka Torpo (Keikijä), Alli Aaltonen (Tuulos), Elsa Härkönen (Vuoksenniska), Ilta Honkaheino (Rauma), Elli Laaksonen (Lapua), Raili Penttinen (Sodankylä), Anna Schauman (Turku), Elma Salo (Kotka), Hilkka Salo (Kaavi), Hellin Julkunen (Iisalmi), Lea Holopainen (Joensuu), Aune Lehtinen (Sievi), Aira Merisalo (Kristiina), Irja Selaune (Oulu), Heidi Hirvelä (Tuusula), Aune-Maj Nyberg (Riihimäki), Elli Mikkonen (Lahti), Aura Laukkanen (Äänekoski), Sylvi Salonen (Savonlinna), Aili Heino (Oulainen), Ingegerd Sjöholm (Pietarsaari), Hanna Lämsä (Kiuruvesi), Hellä Siloma (Jyväskylä), Mirjam Häkkinen (Mikkeli), Elvi Virtanen (Parkano), Aino Alastalo (Paimio), Anni Paajanen (Kemi). Lahjoittanut Aino Foudila.

JPEG-kuva

Valokuva

Viittaus

“Piirien toimisto- ja viestijaostopäällikkökurssi vuonna 1940,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/121138.