Aili Majakankaan ja Niilo Järvenpään häät vuonna 1949 Majakankaan pihapiirissä

Kuvaus

Aili Majakankaan ja Niilo Järvenpään (kuvan keskellä) häät vuonna 1949 Majakankaan pihapiirissä (2_15 Honkajoki, Pukarankylä). Pelimanneina viulun kanssa Vieno Rantee ja haitarin kanssa Juho Hälli. Eturivissä neljäs oikealta (pientä lasta pitelevän tytön vieressä) Eevi Majakangas. Julkaistu aikaisemmin teoksessa Kotikylä - Pukara Saunaluoma (Kankaanpää 1988) s. 103.

1949

2015

Oikeudet

Kopiointivapaa. Lupa kuvan kaupalliseen käyttöön pyydettävä Honkajoen Kotiseutuyhdistys ry:ltä. Lähde mainittava lainattaessa.

Viittaus

“Aili Majakankaan ja Niilo Järvenpään häät vuonna 1949 Majakankaan pihapiirissä,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/121331.