Satakunta : kotiseutututkimuksia 4

Kuvaus

Sisältää: Silmäys Satakunnan viljelyshistoriaan / E. G. Palmén, Lisiä Elinan surmarunon historiaan / Heikki Ojansuu, Kaksi 1600-luvulla kirjoitettua runoa Raumasta ja Porista / Edwin Flinck, Ääriviivoja Porin sanomalehtioloista 1860-luvulla / M. Saarenheimo, Porin kirkot ja hautausmaat / Reinh. Grönvall, Johan Laihiander ja hänen kirjoittamansa Euran pitäjänkertomus / Jalmari Jaakkola, Hämeenkangas / Vilho Oksanen, Jotunisen ajan Satakunta / Matti Sauramo, Loimaan ja sen lähipitäjien kasvistosta / Matti Sauramo

1916

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 4,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 24. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122705.