Satakunta : kotiseutututkimuksia 6

Kuvaus

Sisältää: J. J. Mikkola Satakuntalaisen Osakunnan inspehtorina / Kytömaa, Ensio, J.J.Mikkola kielentutkijana / Jalo Kalima, Lounais-Suomen kivien jääkaudenaikaiset matkat / Pentti Eskola, Lisiä keskiajan suomen tuntemukseen / Heikki Ojansuu, Ulvilan asutuksen, seurakunnan ja kaupungin synnystä / Jalmari Jaakkola, Kirkko- ja koululaulun muistomerkkejä vanhan Satakunnan alueelta / Toivo Haapanen, Satakuntalaisia asiakirjoja 1500- ja 1600-luvuilta / Aarno Malin, Satakuntalainen latinankielinen runoilija 1600-luvulta / Edvin Flinck, Ala-Satakunnan ratsutilat v. 1701-1702 / Aina Lähteenoja, Muistitietoja Luvian laivaliikenteen hisoriasta / Sandra Seppä-Hannus, Reunahuomauuksia Athanasius Rosengrénin Muistotietoihin Karkun muinaisuudesta / Toivo Kaukoranta, Tarinaa ja totta Euran Kauttualta / Mikko Saarenheimo, Kirjeenvaihtoa ja äittelyä Skandinaavian suomalaisista 1860-luvulla / F.O. Viitanen, Antin talo Säkylän Korven kylässä / Albert Hämäläinen, Lainarunon suomentaminen / Kaarlo Krohn, Sjarobyg / Yrjö Wichmann

1926

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 6,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 23. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122707.