Satakunta : kotiseutututkimuksia 10

Kuvaus

Sisältää: Kaksi satakuntalaista suurmiestä / Edwin Linkomies, Vähän Lallista ja Lalloilasta / Jalmari Jaakkola, Satakunnan vanhin tunnettu paikannimi / J. O. Tuulio, Isonvihan vaurioitten korjaaminen Satakunnassa 1720-luvulla / K. O. Alho, Porin kaupungin kaikkia säätyjä loukkaava häväistyskirjoitus vuodelta 1729, Muudan kasvatusohje vuodelta 1785, Rauman kirkkoherrakuntaa koskevia muistiinpanoja / Fr. Mauritz Ljungberg, Satakuntalaisen palko- ja haaparuuhen valmistus / Eino Nikkilä

1936

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 10,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122711.