Satakunta : kotiseutututkimuksia 13

Kuvaus

Sisältää: Ylä-Satakunnan kallioperusta ja Ylöjärven kuparimalmi / Pentti Eskola, Mikael Agricola ja Satakunta / Jalmari Jaakkola, Kyrönkankaan vanha talvitie / Viljo Alanen, Wanochius – af Wanoch-suvun tyrvääläisestä alkuperästä ja sukunimen synnystä / Toivo Kaukoranta, Valtilpäivämies Gabriel Antinpojan kirje vuodelt a1766 / L. I. Kaukamaa, Isak Näähä, hengellinen isä ja johtaja / Toivo Tunturi, Porin lentoaseman tuuliolot sekä näkyväisyys ja sumu / Aili Nurminen, Satakuntalainen haapio sekä se aikaisempi levinneisyys Suomessa / Eino Nikkilä, Yläsatakuntalaisia sanoja anastavien elinkeinojen alalta / Niilo Valonen, Kauvatsa – Äetsä / Pertti Virtaranta, Yrjö Köskisen Hämeenkyrön pitäjänkertomuksen kielestä / Helmi Virtaranta, Ikaalisten kirkkovenelaitoksesta / Mauno Jokipii

1946

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 13,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 24. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122714.