Satakunta : kotiseutututkimuksia 14

Kuvaus

Sisältää: Satakuntalainen F.E. Sillanpää / Edwin Linkomies , Muinais-suomalaisen Pohjan runouden ja F.E. Sillanpään synnyinseutu / Jalmari Jaakkola, Muuan F.E. Sillanpäälle ominainen tyylikeino / Helmi Virtaranta, F.E. Sillanpää kyröläisyyden kuvastajana / Ilmari Kohtamäki, Kyrönsarvi / Kustaa Vilkuna, Vähän kyröläisistä lappalaismuistoista / Niilo Valonen, Muistelmia Ruoveden Kalelasta / Kirsti Gallen-Kallela, Luokkatoverin muistelmia Kaarlo Sarkiasta / Arvo Junnila, Kirjailija Algoth Untola Porissa sanomalehtimiehenä Harhama-romaanin syntyvaiheessa / Mikko Saarenheimo, Torpparilaitoksen kehitys Parkanossa / Reino Alanen, Suomalaisen ja ruotsalaisen oikeuden alue Satakunnassa / Mauno Jokipii, Tyrvään Kataran torppareista / Pekka Katara, Raumalaisen Agus- (Akus-) talon vaiheita / Aina Lähteenoja, Satakunnan paikannimiä / Pertti Virtaranta, Itä-Ikaalisten kansanomaisista rakennuksista / Eino Arvela, Tyrvään rapautuneet kalliot / K. Virkkala

1948

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 14,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122715.