Satakunta : kotiseutututkimuksia 15

Kuvaus

Sisältää: Satakunta-talon synty / Edwin Linkomies, Piispa Henrikin ihmeretki / Jalmari Jaakkola, Satakunnan paikannimiä III / Pertti Virtaranta, Satakunnan paikannimiä III / Pertti Virtaranta, Siihirsi / Niilo Valonen, Mikkeli Jaakonpoika Krouvila / Lempi Ahla, Rauman puutaravakaupasta 1800-luvun alkupuoliskolla / L. I. Kaukamaa, Keuhkotautikuolleisuus ja yleinen kuolleisuus Satakunnassa vv. 1936-1950, Laaksolan kulttuurikoti 1919-1950, Peltoaloista Ylä-Saastamalassa kreivin aikaan, Merikarvialaista talonpoikaispurjehdusta, Piirteitä Merikarvian kunnallisesta elämästä ja toimihenkilöistä vv. 1865-1940

1952

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 15,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122716.