Savijoen raittiusseurantalon vieraskirjoja 1964-79

Kuvaus

Savijoen raittiusseurantalolla ovat vuosien saatossa soittaneet lukuisat artistit ja yhtyeet, kuten Markku Aro, Dallapé, Danny, Irwin Goodman, Eino Grön, Katri Helena, Matti ja Teppo sekä Reijo Taipale. Vieraskirjoihin on tallentunut heidän hauskoja kirjoituksiaan ja kuviaan.

Ensimmäinen ja toinen vieraskirja on skannattu kokonaisuudessaan. Ensimmäiseen ovat kirjoittaneet vuosien 1964-70 & 2014 ja toiseen vuosien 1970-73 esiintyjät. Kolmas ja neljäs pdf-tiedosto sisältävät otteita vuosien 1973-76 ja 1977-79 vieraskirjoista.

2016-07

Viittaus

“Savijoen raittiusseurantalon vieraskirjoja 1964-79,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/123687.

Vieraskirja 64-70.pdf
Vieraskirja 70-73.pdf