Otavankatu. Uuden kirjaston pohjapiirustukset kiinnostavat kirjastolaisia

Kuvaus

Uuden Kirkkopuistonkatu yhdeksään rakennettavan kirjaston ja kulttuuritalon pohjapiirustuksia on ripustettu seinälle kirjaston henkilökunnan nähtäväksi ja pohdittavaksi. Kuva on otettu vuonna 1983. Vasemmalta Marja Tauriainen, Raili Rytkönen, Tarja Saastamoinen, Sinikka Lappalainen, Sirkka Kasurinen, Marja Pulkkinen, Tuija Sirviö sekä Leena Huttunen.

Valokuva

Viittaus

“Otavankatu. Uuden kirjaston pohjapiirustukset kiinnostavat kirjastolaisia,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/123954.