Selma ja Oskari Perttilä sekä heidän poikansa

Kuvaus

Mattilan talollisten Oskari (Johan Oskar) ja Selma Perttilän (o.s. Mattila) lapset olivat kauppias Mauno Perttilä, tehtailija Vilho Perttilä, kauppias & maanviljelijä Simo Perttilä, rakennusmestari Kauko Perttilä, maanviljelijä Toivo Perttilä ja maanviljelijä Tauno Perttilä.

1. Väritetty kuva on n. vuodelta 1920. Ylärivissä vasemmalta lähtien ovat Hilma Heinonen (o.s. Mattila), Kauko Perttilä, Selma Perttilä, Tauno Perttilä (sylissä), Mauno Perttilä (seisoo takana) ja Oskari Perttilä. Alarivissä vasemmalta ovat Simo, Toivo ja Vilho Perttilä.

2. Selma (1881-1968) ja Oskari Perttilä (1879-1938).

3. Oskari ja Selma Perttilä kuvattu n. 1930-luvulla.

4. Perhekuva ennen Maunon talvisotaan lähtöä syksyllä 1939. Kuvassa Eeva (eturivissä vas.), Ella ja Eino Perttilä. Takana Katri Perttilä (o.s. Heikkilä) ja Mauno Perttilä.

5. Irma Perttilä (vas.), Impi Perttilä (o.s. Nikkilä), Asko Perttilä, Irja Perttilä, Juha Perttilä, Mikko Perttilä ja Vilho Perttilä.

6. Simo Perttilä (oik.) ja hänen poikansa Pentti Perttilä.

7. Kauko Perttilä (k. 1938).

8. Marjatta (vas.), Helmi, Pirkko (sylissä), Anneli, Seppo, Toivo ja Eero Perttilä.

9. Pekka Perttilä (vas.), Tauno Perttilä, Pertti Perttilä ja Helle Perttilä.

2016-09

Viittaus

“Selma ja Oskari Perttilä sekä heidän poikansa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/123980.