Savojärven kierros

Savojärven kierros

Kuvaus

Savojärven ympäri kiertää luontopolku, jonka pituus on n. 6 km, polulle pääsee Kurjenpesän luontotuvalta ja Rantapihalta. Reitti on suo-osuuksien osalta pitkostettu ja reitin varrella on levähdyspaikkoja. Reitti on helppokulkuinen ja sisältää paljon suo-osuuksia. Reitti liittyy Kuhankuonon retkeilyreitistöön. Järven pohjoinen osuus saatiin käyttöön vuonna 2012, jolloin luontopolku sai nimekseen Savojärven kierros.

Savojärven rannalla sijaitsee Nousiaisten kunnan virkistysalue nimeltään Rantapiha, jota isännöi Saksalan pienviljelijät ry.

Katso paikan tarkempi esittely nimellä Rantapiha.

2012

Nousiaisten kunnankirjasto

Tekijä mainittava.
Lupa kaupalliseen käyttöön pyydettävä Nousiaisten kunnankirjastosta.

Viittaus

Kaunonen, Paula, “Savojärven kierros,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/124006.