Suur-Huittisten historia V : Vanha hallintopitäjä hajoaa

Vanha hallintopitäjä hajoaa (1939 - noin 1995)

Kuvaus

Suur-Huittisten historian viides osa johdattaa lukijan kotirintaman vaikeuksiin. Kaikkea säännösteltiin, kansanhuolto valvoi ja sotajoukot kaipasivat huolenpitoa. Siirtoväki tuli kahdesti. Se muonitettiin ja majoitettiin. Siirtoväki jarintamamiehet asutettiin. Maata muokattiin aluksi käden ja hevosen voimin, pian traktoreiden ja muiden koneiden sekä väkilannan avulla. Suur-Huittisten seutu säilytti maahan rakentuneen elinvoimansa.

2001

Porin kaupunginkirjasto

2017

ISBN 952-91-2874-6

URN:NBN:fi-fd2017-00011984

Oikeudet

Tämän julkaisun yhteydessä on pyritty hankkimaan tarvittavat luvat kaikilta oikeudenhaltijoilta. Kaikissa tapauksissa se ei kuitenkaan ole ollut mahdollista. Jos joku katsoo oikeuttaan loukatun, pyydämme ottamaan yhteyttä julkaisijaan asian selvittämistä varten.

Viittaus

Viikki, Raimo, “Suur-Huittisten historia V : Vanha hallintopitäjä hajoaa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 23. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/124774.

Huittinen5_1.pdf
Huittinen5_2.pdf