Joki ja sen väki

Joki ja sen väki

Kokemäen ja Harjavallan historia jääkaudesta 1960-luvulle
Kokemäen ja Harjavallan historia I,1

Kuvaus

Joki ja sen väki on ensimmäinen kattava Kokemäen ja Harjavallan historiasta julkaistu teos. Se esittelee ihmisiä, ilmiöitä, tapahtumia, elämää ja kohtaloita hylkeiden ajasta kahden itsenäisen kunnan syntymiseen 1870. Teoksen ytimessä on Kokemäellä ja Harjavallassa eläneiden ihmisten suhde ympäröivään maailmaan ja jokapäiväisen elämän mahdollisuuksiin. Monipuolisesti kuvitettu teksti perustuu vankkaan tutkimukseen ja se on tarkoitettu jokaiselle Kokemäen ja Harjavallan historiasta kiinnostuneelle. Teos avaa tuoreita näkökulmia myös koko eteläisen Suomen ja Itämeren alueen historiaan.

2007

Porin kaupunginkirjasto

2017

ISBN 978-952-99941-1-3

Viittaus

Salminen, Tapio, “Joki ja sen väki,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/124786.

Kokemäki1_1.pdf
Kokemäki1_2.pdf