Bröder Wickströms Motorfabriks Aktiebolag

Veljekset Wickströmin Moottoritehdas Osakeyhtiö

Kuvaus

Moottoriteollisuus, joka suurissa kulttuurimaissa nykyään on elinvoimaisimpia teollisuudenhaaroja, on meidänkin maassamme saanut jo eteviä edustajia. Yksi näistä ja samalla yksi ensimmäisiä monista meikäläisistä moottoritehdasliikkeistä on Veljekset Wickströmin Moottoritehdas Osakeyhtiö Waasassa. Tämän liikkeen perustivat vuonna 1906 veljekset Johan ja Jakob Wickström.

Motorindustrin, som ute i de stora kulturländerna hör till de mest lifskraftiga industrigrenarna, har äfven i vårt land funnit framstående representanter. En af dessa och på samma gång en af de äldsta af våra numera rätt talrika motorfabriksfirmor är Bröder Wickströms Motorfabriks Aktiebolag i Wasa. Firman grundades år 1906 af bröderna John och Jakob Wickström.

1917

pdf

Teksti

Bröder Wickströms Motorfabrik
Veljekset Wickströmin moottoritehdas

painettu osajulkaisu

Viittaus

“Bröder Wickströms Motorfabriks Aktiebolag,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/126551.