Villa Strömsvik

Villa Strömsvik

Union Postale Universelle
Carte Postale
Grand-Duché Finland.
Serie C. No. 19.

Villa Strömsvik, Axel ja Hanna Schaumanin huvila Västervikissä Villa Strömsön lähellä, rakennettu 1880-luvun lopulla, nykyisin purettu.

Axel Schauman, konsuli, 1855-1903

Lue lisää: Marianne Koskimies-Envallin artikkeli "Plyysisohvalta: näkymiä kahdesta vuosisadanvaihteen porvariskodista Vaasassa" - 92.062 "Jos emme omistaisi mitään..." : Pohjanmaan Museon 100-vuotisjuhlavuoteen liittyviä tekstejä : Texter i anslutning till Österbottens Museums 100-årsjubileumsår "Om vi icke egde något..." Toimittaja, redaktör Katarina Andersson, 1998

Villa Strömsvik, den Schaumanska villan (Axel och Hanna Schauman), byggd under 1880-talets senare år, nära Villa Strömsö i Västervik, riven

JPEG

postikortti

Viittaus

“Villa Strömsvik,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 16. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/126797.