Santalan huoltoasema

Kuvaus

Santalan huoltoasemaa esittelevistä kuvista ensimmäinen on lokakuulta 1974. Ennen huoltoaseman perustamista samalla paikalla toimi Eino Soinin polkupyöräkorjaamo. Tapio Santala aloitti huoltoaseman pidon 1960-luvun alussa. Asemakiinteistön rakennusaika ei ole tiedossa. Santalan päärakennus on 1920-luvun lopulta. Huoltoasemana sittemmin toiminut kiinteistö oli rakennettu jo tuolloin. Seuraavat kuvat samasta paikasta on otettu 2000-luvulla. Taustalla näkyvät Pukkilan Osuusmeijerin entiset rakennukset. Sivun alimmainen kuva on helmikuulta 1977.

2014

Viittaus

Mäkelä, Pertti, “Santalan huoltoasema,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7153.