Pukkilan Naisvoimistelijat

Kuvaus

Ensimmäisessä kuvassa Pukkilan Naisvoimistelijat poseeraavat voimistelupuvuissaan vuoden 1947 suurkisoissa Helsingissä. Eturivissä Maija Kallio (o.s. Majakallio) (vas.), Kerttu Keskinen, Maire Koikkalainen (o.s. Majakallio), Aira Träff, Maija Vaittinen ja Hanna Olenius. Takarivissä Hely Suomela (vas.), Mirja Niemenoja, Mirjam Vaara (os. Majakallio), Hilkka Kaisla (o.s. Suomela) ja Hellä Lindgren.

Toisessa kuvassa kansallispukuihin sonnustautuneet pukkilalaiset naisvoimistelijat ovat käymässä Askolassa kesäkuussa 1935. Kuvasta tunnistettu Hilkka Simolinna (vas.), Aila Greijula (toinen vas.), Hannele Simolinna (kolmas vas.) sekä Elvi Valve ja Saima Sipiläinen.

Kolmannessa kuvassa Pukkilan naisvoimistelijat ovat käymässä Helsingissä 16.6.1938. Kuvassa Saara Järvelä (vas.), Toini Salin, Rauha Ahokas, Maire Majakallio, Kaisa Laurila, Aira Valve, Riitta Karila ja Saima Sipiläinen.

Neljäs kuva on vuodelta 1956. Naisvoimistelijat ovat Suurkisoissa Helsingissä. Kuvasta tunnistettu Sirkka Soini (takarivi, 1. vasemmalta), Hilkka Kaisla (o.s. Suomela) (1. oikealta), Tuula (?) Nummela (toinen rivi, 2. oikealta), Maire Koikkalainen (o.s. Majakallio) (toinen rivi, 1 oikealta) ja Soile Kostiainen (ensimmäinen rivi, 1. oikealta).

2014
2016-07

Viittaus

“Pukkilan Naisvoimistelijat,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7169.