Konserttiyleisöä

Konserttiyleisöä

Kuvaus

Yleisökuva on otettu Pukkilan Mieskuoron konsertissa Savijoen seurantalolla. Tilaisuudessa piti puheen kuoron puheenjohtaja Toivo Synkkänen, joka kiitti mieskuorolle lahjoitetusta pianosta. Synkkänen joutui monta kertaa toistamaan puheensa kohtaa ”niin tämä piano…niin tämä piano..." etsiessään samalla taskuistaan muistilappua. Lopulta lappu löytyi ja puhe jatkui sujuvasti.

Eturivissä istuu Aulis Sallinen (oik.) ja Sylvi Seppälä (2. vas.). Kolmannella rivillä istuu Eila Anttila (oik.), opettaja Raita Hynninen (5. oik.), keittäjä Virpi Saloranta (6. oik.) ja emäntä Elina Karjalainen.
Neljännessä rivissä on Väinö Konkonen (oik.), Anneli Ahola (4. oik.), Pirkko Lehtinen (Clewer) (5. oik.), Kaija Lehtinen (Tommila) (6. oik.) ja Olle Kotilainen (7. oik.).
Viidennessä rivissä ovat Olli Kallio (1. oik.) ja Olavi Kivistö (3. oik.).
Kuvan takaosassa oikealla on Paavo Seppälä (kolmanneksi viimeinen rivi).
Kuvan vasemmassa reunassa on opettaja Mirjami Mela (2. rivi, silmälasipäisen naisen oikealla puolella) ja kunnansihteeri Kerttu Nurminen (4. rivi).

Kuva on 1950-luvun loppupuolelta.

2014
2016-08

Viittaus

“Konserttiyleisöä,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7238.