Puumalan mökillä

Puumalan mökillä

Kuvaus

Heinäkuussa 1965 mieskuoro teki kaksipäiväisen retken Lappeenrantaan, Imatralle sekä Puumalaan, jossa retkeläiset vierailivat Raita ja Väinö Hynnisen mökillä. Isännän päiväkirja (kuvassa) kertoo: "Yövyttiin allekirjoittaneen rantamökillä, saunottiin ja hieman laulettiinkin, vaikka I tenori olikin vähälukuisesti paikalla."

Kuorolaisten ryhmäkuvassa Elmeri Eskola (vas.), Seppo Perttilä, Erkki Rantalainen, Jorma Seppälä, Ilmari Siltala, Niilo Salin ja Väinö Hynninen. Toisessa ryhmäkuvassa ovat lisäksi muun muassa Sirkka Lehtinen (edessä vas.), Aino Kotilainen (kolmas vas.) ja Raita Hynninen (oik.). Hynnisen pojista Antti on vasemmalla ja Pekka oikealla. Mieskuorolaiset puhuvat ryhmästään veljesporukkana, jonka vuosien mittaan tekemiä yhteisiä reissuja, kuoroharjoituksia ja esiintymisiä muistellaan yhä haikeudella.

2014

Viittaus

“Puumalan mökillä,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7346.