Tammenlehvämerkkien jakaminen

Kuvaus

Puolustusvoimat ryhtyi vuonna 1986 jakamaan rintamaveteraanien tammenlehvämerkkiä. Sen voi saada rintamaveteraani, jolle on myönnetty rintamasotilas- tai rintamapalvelustunnus tahi ulkomaalaisen rintamasotilastunnus.
Ensimmäinen kuva on otettu vuonna 1986 Pukkilan seurakuntakodilla järjestetystä tammenlehvämerkkien jakotilaisuudesta. Merkkijonosta tunnistettu Toivo Ovaska (kolmas oik.), Veikko Hukka, Aate Ahola, Erkki Rantalainen sekä Valdemar Clewer (vas.). Toisessa kuvassa ovat Pauli Alander (vas.), Mauno Heikkilä (kolmas vas.) ja Veikko Taipale (neljäs vas.).Kolmas kuva on niin ikään tammenlehvämerkkien jakotilaisuudesta. Merkit jakoi Itä-Uudenmaan Sotilaspiirin esikuntapäällikkö, everstiluutnantti Kurt Lindeman. Lindeman oli aikoinaan huippu-urheilija. Lisätietoja http://fi.wikipedia.org/wiki/Kurt_Lindeman

2014

Viittaus

“Tammenlehvämerkkien jakaminen,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7553.