Veteraaniyhdistyksen lipun vihkiminen

Kuvaus

Pukkilan Sotaveteraanit sai oman lipun vuonna 1982. Kuvat ovat lipun vihkimistilaisuudesta, joka pidettiin elokuussa 1982 seurakuntakodilla. Lipun vihki pastori Lasse Hautala. Kunniavartiossa Pekka Rousi (vas.), Pentti Lehtinen, Kauko Nikkilä, Asko Saloranta, Viljo Savela ja Ahti Heikkilä. Lipunnaulausseremoniassa ensimmäisen naulan sai lyödä veteraaniyhdistyksen perustavan kokouksen koollekutsuja ja ex-puheenjohtaja Usko Sarvaala. Sinipohjaisessa lipussa on lumipukuista sotilasta esittävä Suomen Sotaveteraaniliiton tunnus sekä Pukkilan vaakuna.
Alimmassa kuvassa lippua esittelevät muutama vuosikymmen myöhemmin veteraaniyhdistyksen silloinen puheenjohtaja Eino Lempälä (vas.) ja sihteeri Åke Almiala (kuva: Pertti Mäkelä).

2014

Viittaus

“Veteraaniyhdistyksen lipun vihkiminen,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7555.