Sankarihautausmaalla

Kuvaus

Kuvat kertovat Pukkilan Sotaveteraanien kunniakäynneistä sankarihautausmaalla muun muassa itsenäisyyspäivänä ja kaatuneitten muistopäivänä. Jouluaattona sankarivainajien hautapaasille on sytytetty kynttilät.
Ensimmäinen kuva on otettu vuonna 1987 kaatuneitten muistopäivänä. Veteraaniyhdistyksen albuminlehti on talvisodan alkamisen 50-vuotispäivän vietosta 30. marraskuuta 1989, puhetta pitää kirkkoherra Pentti Anttila. Viimeinen kuva on sankarihautausmaan kunnostustalkoista. Mukana olivat Pauli Alander (edessä vas.), Vieno Lempälä, Eelis Haakana, Eino Lempälä, Kauno Mäenrinta (takana vas.), Leo Clewer ja Toivo Ovaska.

2014

Viittaus

“Sankarihautausmaalla,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/7576.