Aineisto

Nousiaisten Neste liikenneaseman purkutyöt

Dublin Core

Tekijä

Nimeke

Kuvaus

Nousiaisten Neste liikenneaseman ovet sulkeutuivat 22.12.2016, samana päivänä kuin uusi moottoritie Raisiosta Nousiaisiin avattiin.
Kesän 2018 aikana liikenneaseman rakennusten purkutyöt etenivät ja syyskuussa oli enää tankkauspaikan katos pylväineen jäljellä.
Huoltamotoimintaa paikalla on ollut vuodesta 1971 alkaen. Viimeisinä vuosina asemalla toimi huoltamopalveluiden lisäksi K-market, kahvila-ja lounaspalvelut sekä Hesburger. Parhaimmillaan asema työllisti yli 40 henkilöä.
Uuden moottoritien liikennejärjestelyt hankaloittivat asemalle pääsyä ja lopulta asema suljettiin.
Vuosikaudet huoltamo toimi niin paikallisten kuin ohikulkijoidenkin tärkeänä tauko- ja tapaamispaikkana.

Luontiajankohta

2018

Aineiston välittäjä

Nousiaisten kunnankirjasto

Provenienssi

Paula Kaunosen kokoelma

Formaatti

Kuva/JPEG

Oikeudet

Lupa kaupalliseen käyttöön pyydettävä Nousiaisten kunnankirjastosta. Tekijä mainittava.

Viittaus

Kaunonen, Paula, “Nousiaisten Neste liikenneaseman purkutyöt,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 18. syyskuuta 2019, https://digi.kirjastot.fi/items/show/125844.

Geolocation