Satakunta : kotiseutututkimuksia 3

Kuvaus

Sisältää: Kallialan seurakunnan keskiaikaiset kirkontilit (vv. 1469-1524) / Heikki Ojansuu, Vanha Satakuntalainen Osakunta yliopiston siirryttyä Helsinkiin / Jalmari Jaakkola, Haverin kaivoksen historiikkia / E.S. Tomula, Kyrösjärven nykyinen ja entinen otaksuttu vesiväylä / Otto Vänni, Antero Warelius sanomalehtimiehenä / Niilo Ikola, Entisen Ulvilan pitäjän maatilat / Niilo J. Avellan, Pormestari- ja valtiopäivämiesrettelöitä Raumalla 1660-luvun alkupuoliskolla / Jalmari Jaakkola, Juhannuksen vietto Kankaanpään Vihtiläjärvellä / Antto Laiho, Satakunnan ryijyt / Emil Cedercreutz

1914

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 3,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 26. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122671.