Kuvaus

Joensuun kaupungin satamajärjestys vuodelta 1897 sisältää säännöt satamassa liikennöiville laivoille, tavaroiden purkamiseen ja lastaamiseen sekä sekä säännöt satamapäälliköille: tuulaakikirjurille ja satamamestarille.

Julkaisu sisältää myös taksat, jonka mukaan tavaroiden liikenne-, laituri-, silta- ja satamamaksut peritään sekä torimaksut.

Jns:n seutukirjaston maakuntaosasto – Pienpainatteet – 30-34: YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE

1898

59 s.; 11 x 17,5 cm

Viittaus

“Joensuun kaupungin satamajärjestys ynnä taksa, jonka mukaan liikenne-, laituri- ja silta-, satama-, mittaus-, vaaka- sekä torimaksut lasketaan ja ylöskannetaan,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/132418.