Kuvaus

G. W. Gustafssonin arkkiveisu kertoo samasta Hämeenlinnassa tapahtuneesta surmatyöstä kuin Simo Hirvosen arkkiveisu. Arkkiveisu on painettu Tampereella, Emil Hagelbergin ja kumppaneiden kirjapainossa.

1882

Lähde

Julkaistu painettuna: Tampere: Emil Hagelberg ja kumppanit, 1882. http://www.tampere.fi/kirjasto/digiaineisto/arkkiveisut/maalliset/gustafsson/13.pdf

Tampereen kaupunginkirjasto

Viittaus

Gustafsson, G. W., “Suru wirsi kauheasta murhasta jonka itsellinen Robert Kustaanpoika teki Juhannus päivänä vuonna 1882,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 27. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/134240.