Komma (after Dalton Trumbo's Johnny got his gun)

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja . Teos on muunnelma Dalton Trumbon kirjasta Johnny got his gun (suom. nimelläa Sotilaspoika). Alkuperäisessä kirjassa ei ollut lainkaan pilkkuja. Tässä teoksessa taiteilija on sijoittanut mustille sivuille valkoiset pilkut niihin kohtiin, joihin ne kieliopillisesti olisivat kirjan tekstissä kuuluneet. Teoksessa on mustat kannet. Liitteenä Maria Muhlen ja Kristina Lee Podesvan englanninkieliset esseet. Painos 500 kpl.

2010

9780973813395

21 x 15 cm (316 + 16 sivua)

Viittaus

Hirsch, Antonia, “Komma (after Dalton Trumbo's Johnny got his gun),” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135068.