Algebra

Algebra

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Puiseen sokkeliin kiinnitetty vanha kanneton kirja, jonka sivut liimattu toisiinsa. Teoksessa paristolla toimiva kellon koneisto, joka pyörittää siihen viisareiden sijaan kiinnitettyä höyhentä. Signeerattu kpl.
"Kellonkoneisto pyörittää kirjanpitoon turhautunutta, mieluummin rakkausrunoja kirjoittavaa sulkakynää."
"Frustrated with crunching numbers, dreaming of writing love poems, the quill twirls around with the help of the clock machinery."

2014

13 x 19 x 3 cm

Viittaus

Poijula, Kaija, “Algebra,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 9. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135090.