Die bessere Hälfte : eine Ahnengalerie

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. Teoksen valokuvat ovat muotokuvia taiteilijan ja hänen miehensä Peter Malutzkin suvun esi-isien hautakirjoituksista ja sukumuotokuvista. Molempien sukujen avioparit esitellään kronologisessa järjestyksessä vanhimmista, 1200-luvulta lähtien taiteilijaan itseensä ja hänen miehestään lähtien tämän suvun varhaisimpiin esi-isiin. Ulkoasu ja tekstien painatus: Ines von Ketelhodt. Teoksen sivut läpikuultavaa paperia, kuvat painettu digitaalisesti. Sivujen alalaidassa tietoja siitä, mitä historiassa tapahtui kunkin henkilön elinaikana. Painos 50 kappaletta, joista tämä on numero 20/50. Tekijän signeeraama.

2011

88 sivua, 30 x 21 cm

Viittaus

Ketelhodt, Ines von, “Die bessere Hälfte : eine Ahnengalerie,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 2. kesäkuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135126.