Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. - Julkaisu liittyy Kjartan Slettemarkin 1972 kansainväliseen näyttelyyn "Ni x on" ja sisältää fotomontaaseja Richard Nixonista. - J.O. Mallanderin lahjoitus kokoelmaan.

1972

96 sivua, 21 x 15 cm

Viittaus

Slettemark, Kjartan, “Nixon head catalog no 1 : Nixon Catalogue for the Exhibitions at Museum of Modern Art, New York, Stedelijk Museum, Amsterdam, Munch Museet, Oslo, Lousiana Museum for Moderne Kunst, Humlebaek, Konstmuseet, Göteborg, Guggenheim, Lunds Konsthall, Amos Andersson, Helsingfors, Moderna Museet, Stockholm,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 11. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135404.