Sanat kohiseva liha

Sanat kohiseva liha

Kuvaus

Teos on taiteilijakirja. "Sanat kohiseva liha on uniikki taiteilijakirja. Se rakentuu mummulan pihalta löytyneestä kahdesta puukappaleesta, pienistä rakennustyömaalta peräisin olevista metallilevyistä, paperista, rautalangasta ja sanoista. Sanat kertovat sanomisen ja vaikenemisen vaikeudesta ja siitä, kuinka kirjaimet ovat joskus kuin metallilevyjä kitalakea vasten. Silloin ruumis puhuu sanoja voimakkaammin"(K. Wallin). Uniikkikappale.

2006

Viittaus

Wallin, Kristiina, “Sanat kohiseva liha,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 9. toukokuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/135483.