Aineistot (yhteensä 490)

  • Aihe on tarkasti "taiteilijakirjat"

2013
Teos on taiteilijakirja. Tekstiä ja valokuvia. Painos 150 kpl.

Avainsanat:

2006
Teos on taiteilijakirja. Paperitaitos, pohjana teos J.M.Barrie: Den lilla prästen. "Kirja on tarkoitettu pidettäväksi kannet pöytäpintaa vasten. Kirja pysyy kyllä pystyssäkin, mutta ajan kuluessa lehdet painuisivat kirjan painosta, jolloin kirja…

2005
Teos on taiteilijakirja. Painos 100 kappaletta. Signeerattu ja numeroitu kpl (10/100).

2003
Teos on taiteilijakirja. Tekstinä Yoko Ono : "Feeling the space", publ. in New York Times, August 24, 1973. This artist's book is published in the framework of Yoko Ono "Women's room" at the Musée d'Art Moderne de la Ville de Paris, from July 2 to…

Avainsanat:

2004
Teos on taiteilijakirja. Kannessa mm. teksti: Choisissez une vie de hyène. Silkkipaino.

Avainsanat:

2011
Teos on taiteilijakirja. Signeerattu.

Avainsanat:

2002
Teos on taiteilijakirja. Teoksen sisällä tekijämerkinnät: 13 kuivaneulakaiverrusta / Pentti Kaskipuro ; 13 runoa / Kari Saviniemi. Paperitaitokset (15 kpl) tumman sinivihreän kotelon sisällä, lukitus kiinalaiseen tyyliin. Painos 20 numeroitua…

Avainsanat:

1993
Teos on taiteilijakirja. Teos kotelossa, liittyy projektiin Aimo voitto = Rejäl vinst.

Avainsanat:

1968
Teos on taiteilijakirja. "In its own right the Clouds shows Rot as a writer, Rot as visual artist, and Rot as book designer, and is therefore an appropriate indication of the scope of the man's work".

Avainsanat:

2007
Teos on taiteilijakirja. 14 värillistä kuvasivua vuosilta 2006-2007 haitarikirjana pahvikotelossa.

Avainsanat:

2010
Teos on taiteilijakirja. Käsin tehty uniikkikappale.

Avainsanat:

2007
Teos on taiteilijakirja. Pop-up kirja, jonka aukeamilla ponnahtaa pystyyn kolmiulotteisia, värikkäitä ja leikillisiä "paperiveistoksia". Kunkin aukeaman mustien pisteiden määrä on ilmoitettu kuvatekstissä ja yhteensä niitä on 600 kpl.

Avainsanat:

2002
Teos on taiteilijakirja. Teos on ns. "pläräri": kirjan lehtiä on tarkoitus selata nopeasti, jolloin muodostuu liikkuvia kuvia, ruusun kukka nupusta täyteen kukoistukseen. Numeroitu painos (AP/100).

Avainsanat:

2011
Teos on taiteilijakirja. Haitarikirja, jonka sivut ovat postikortteja, joissa on historiasta ja kirjallisuudesta tunnettujen naisten piirrettyjä muotokuvia.

Avainsanat:

2017
Teos on taiteilijakirja.

Avainsanat:

2015
Teos on taiteilijakirja.

Avainsanat:

2013
Teos on taiteilijakirja. - Kollaaseja National Geographic -lehden kuvituksesta. Näyttely: De Werken van Barmhartigheid, Frans Hals -museo, 19.3.-5.5.2005.

Avainsanat:

2009
Teos on taiteilijakirja. Henrik Dunckerin valokuvia eri maista, mm. Latviasta, Suomesta ja Venäjältä. Kuvissa on yhtäaikaa komiikkaa ja traagisuutta. Julkaisija: The Latvian Centre for Contemporary Art. Julkaistu Vietejas Laiks -näyttelyn yhteydessä…

Avainsanat:

2000
Teos on taiteilijakirja. Opus 38. Kansi- ja selkänimeke: Ichickenmoon. - Painos 2000 kappaletta.

1995
Teos on taiteilijakirja. Teos koostuu grafiikanlehdistä, jotka on sidottu kirjan muotoon. Kirjassa vaaleanruskeat pahvikannet. Uniikkikappale.

Avainsanat:

2005
Teos on taiteilijakirja. Runoteos, jossa on käytetty mm. lettrismin (kuvarunon) keinoja. Teksti painettu ruskealle paperille. Liitteenä CD-levy, jossa "Vladislav Delayn, Bommitommin ja Rrimöykkyn musat". CD-levy kääritty kuva-arkkiin. Numeroitu…

Avainsanat:

2003
Teos on taiteilijakirja ja muodoltaan haitarikirja. Teoksen lehdet on leikattu suikaleiksi, joista on nähtävissä hahmoja sillalla. Voidaan sulkea nauhalla. Materiaali: värillisiä papereita, hopeanauha. Teoksesta on 10 numeroitua kappaletta.

Avainsanat:

1993
Teos on taiteilijakirja. Teoksen kannessa originaali grafiikanlehti. Keltaisilla sivuilla piirroksia, vihreillä monotypioita. Takakannessa teksti: Est publié par Yeo à l'occcasion du SAGA 1993 au Grand-Palais à Paris. Painos 30 numeroitua kappaletta,…

Avainsanat:

1994
Teos on taiteilijakirja. Teos koostuu kotelosta, jonka sisällä silkkipaperi ja pelinappula. Kotelossa mietelmiä. Materiaali: saksanpähkinä, puu, muovi, silkkipaperi, pahvi. Liittyy Aimo voitto = Rejäl vinst -projektiin.

Avainsanat:

1997
Teos on taiteilijakirja. Teos on kääritty vauvan sideharsovaippaan. Irtokansien sisällä päiväkirjan muotoon mustekynällä käsin kirjoitettu kuvaus taiteilijan lapsen ensimmäisestä vuodesta. Uniikkikappale.

Avainsanat:

2014
Teos on taiteilijakirja. Puiseen sokkeliin kiinnitetty vanha kanneton kirja, jonka sivut liimattu toisiinsa. Teoksessa paristolla toimiva kellon koneisto, joka pyörittää siihen viisareiden sijaan kiinnitettyä höyhentä. Signeerattu kpl.

Avainsanat:

2002
Teos on taiteilijakirja. - Kirjasessa 13 alku- ja loppulausetta maailmankirjallisuuden klassikoista. Yhdellä aukemalla pala mustaa pitsiä. Säilytyskotelossa kymmenen kuvaannollista postikorttia Amsterdamista, kuvissa nuoria poikia.

Avainsanat:

2004
Teos on taiteilijakirja. Teos on paperipainos Mark Maherin teoksesta Alphabet block for ancient children. Alkuperäinen teos rakentuu käsin puusta veistetyistä aakkospalikoista. Pohjimmiltaan teos on "unelma siitä, kuinka voisimme oppia uudelleen…

Avainsanat:

1998
Teos on taiteilijakirja. Tekijä on valmistanut tätä kirjaa 25 kappaleen uniikkisarjan Juuriltani-näyttelyyn Tampereelle 4.-30.6.1998 (13/25). Kirja on käsin sidottu ja se koostuu alkuperäispiirroksista, valokuvien sävykopioista sekä…

Avainsanat:

1966
Teos on taiteilijakirja. Daniel Spoerri esittelee 80 työpöydällään olevaa esinettä assosiatiivisin tekstein, joita Spoerrin ystävät ovat puolestaan kommentoineet ja kuvittaneet.

Avainsanat:

1970
Teos on taiteilijakirja. First ed. 1963. Chance compositions and poetry by George Brecht, Claus Bremer, Earle Brown, Joseph Byrd, John Cage, David Degener, Walter De Maria, Henry Flynt, Yoko Ono, Dick Higgins, Toshi Ichiyanagi, Terry Jennings,…

Avainsanat:

1999
Teos on taiteilijakirja. Lehdille liimattu kuvia Roiterin maalauksista sekä valokuvia. Lehdet kiinnitetty niiteillä, kartonkikannet. 1000 kappaleen painos. Kansinimeke: Roiter

Avainsanat:

2013
Teos on taiteilijakirja. Teoksen sivuilla mustavalkoisia "kiemurtelevia" kuvioita ja sanoja. "Kaikki sanat ja piirrokset Mattia Lullinin." Käsinsidottu, kannen kuviot käsinpainettuja linoleikkauksia.

Avainsanat:

1969
Teos on taiteilijakirja. Julkaisu sisältää tekstiä, kuvia, karttoja, mainoksia, uutisleikkeitä, piirroksia. Kansipaperissa teksti: Kriwet Publit.

Avainsanat:

1989
Teos on taiteilijakirja. Valokuvia ja tekstiä. Numeroitu painos = Numbered edition: 999 kpl = pcs.

2007
Teos on taiteilijakirja. Niteessä 18 numeroimatonta lehteä. Teos ollut jaossa näyttelyssä Arjen topografia Häme-Galleriassa Lahdessa elokuussa 2007. Editio 300 kpl.

Avainsanat:

2003
Teos on taiteilijakirja. Teos on osa neliosaista sarjaa (lopputyö Taideteollisen korkeakoulun taidekasvatuksen osastolle) ja sisältää kuvallisia havaintoja arjesta. Käsinsidottu teos kotelossa, sisältää käsin vedostetun monotypian ja…

Avainsanat:

2000
Teos on taiteilijakirja. Kollaasitekniikalla toteutettu, taiteilijan itsensä sitoma teos. Kirjan sivuille liimattu välähdyksiä nuoren naisen elämästä 50-luvun naistenlehtikuvien kautta. Kirjan selässä renkaassa avaimenperä, jossa teoksen nimi.…

Avainsanat:

Teos on taiteilijakirja. Teoksen sivut ovat nuottipapereita, joille on kirjoitettu käsin nuotteja sekä maalattuja kukkia. Paperit näyttävät tuhriutuneen sateessa. Mustat kannet, kultainen monogrammi SR. Uniikkikappale, tekijän signeeraama.

Avainsanat:

2013
Teos on taiteilijakirja. Kääntökirja, 2 piirrosanimaatiota, jotka kulkevat vastakkaisiin suuntiin.

Avainsanat:

1995
Teos on taiteilijakirja. Näyttelyjulkaisu: Ars nova 16.9.-29.10.1995 ja Galleria Augusta 2.11.-26.11.1995. Kortisto on myös itsenäinen taideteos. Kortistoja on valmistettu 600 kappaletta.

1994
Teos on taiteilijakirja. Teos koostuu paperipussiin pakatusta paperitaitoslelusta, "suolapurkista". Taitoksen sivuille on painettu ohjeita ja arvoituksia.

Avainsanat:

2002
Teos on taiteilijakirja.

2002
Teos on taiteilijakirja. "No, I cannot think of anything which is not art", Cesare Pietroiusti. Painos 1000 kpl.

Avainsanat:

1968
Teos on taiteilijakirja.

Avainsanat:

2009
Teos on taiteilijakirja. Käsin tehty. Rajoitettu painos.

Avainsanat:

2011
Teos on taiteilijakirja. Lettrismiä, "kuvarunoutta". Sanat mustin kirjaimin, sivuilla myös punaisia pieniä kuvioita. Taiteilijan itse käsin latoma ja painama. Painos 30 kpl.

Avainsanat:

2022
Teos on taiteilijakirja. Opus 75. Haitarikirjamuotoinen valokuvateos. Signeerattu ja numeroitu kappale (16/40).

Avainsanat:

2011
Teos on taiteilijakirja. Litografiateknikkalla japanilaiselle shoji-paperille tehtyjä humoristisia kuvia. Värit valkoinen, musta ja punainen. Kansien kulmat pyöristetty. Ex. 5/8.

Avainsanat:

2009
Teos on taiteilijakirja. Valokuvateos, joka liittyy Pilvi Takalan performanssiin, jossa taiteilija liikkui saksalaisissa kauppakeskuksissa viikon ajan mukanaan läpinäkyvä kassi täynnä seteleitä. Teoksessa mustat kannet. Mustilla sivuilla valkoinen…

Avainsanat:

 
Koneluettavat metatiedot: