Kuvaus

Hedvig Eleonora Lilliehöökin kirjeiden ja 1800-luvun keittokirjain mukaan kokoeltu Nummisten Alikartanon museokahvila Hedda Nooraa varten / toimituskunta: Anne May Ignatiew-Aukia, Kirsti Manninen, Asta Marjakangas

1992

2015-11-15

24 s.

Viittaus

Ignatiew-Aukia, Anne-May toim., Manninen, Kirsti toim. & Marjakangas, Asta toim. , “Rouvankartanon herkkukirja : Hedvig Eleonora Lilliehöökin kirjeiden ja 1800-luvun keittokirjain mukaan kokoeltu Nummisten Alikartanon museokahvila Hedda Nooraa varten,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 18. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/121822.

rouvankartanon_reseptit_Opt.pdf