Maiseman- ja riistanhoitoa Ohkolassa

Kuvaus

Julkaisu kertoo Mäntsälässä sijaitsevan Ohkolan kylän maiseman- ja riistanhoitohankkeen kokemuksista. Hankkeeseen saatiin rahoitusta maatalouden ympäristötuen kokeiluhankevaroista vuosille 1996-1999 Uudenmaan Työvoima- ja elinkeinokeskuksesta. Hankkeen aikana on tehty riistakosteikkoja, maisema- ja suojaistutuksia, suojelureunuksia, istutettu peltopyitä ja keskusteltu lukuisat kerrat pellon laidalla ja retkillä viljelijöiden kanssa.

Julkaisu on syntynyt hyvän yhteistyön tuloksena. Hankkeessa olivat mukana Ohkolan maamiesseura, Ohkolan metsästysseura, Uudenmaan Maaseutukeskus ja Uudenmaan Riistanhoitopiiri.

1997

2015-11-15

17 s.

Viittaus

Tarvainen, Aila toim. & Arrakoski, Katriina toim. , “Maiseman- ja riistanhoitoa Ohkolassa,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/121826.

maisema_riista_ohkola.pdf