Mäntsälän kunnankirjaston kirjoituskilpailu alakoululaisille kesällä 2011

Kuvaus

Mäntsälän kirjaston kesällä 2011 järjestämän lasten kirjoituskilpailun sato. Kilpailun aiheena oli ”Millainen on hyvä kirja?”, ja kysymykseen vastasi kokonaista 85 osallistujaa. Kirjoittajat lähestyivät aihetta niin lukijan kuin tekijänkin näkökulmasta.

2011

2015-11-15

40 s.

Viittaus

Manninen, Riitta, toim. , Sillanpää, Leila, toim. & Loivamaa, Ismo, toim. , “Herra Hirvi kesälaitumilla : Mäntsälän kunnankirjaston kirjoituskilpailu alakoululaisille kesällä 2011,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 24. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/121855.

kirjoituskilpailun_tekstit_kuvat.pdf