Kiiston 20-vuotiskertomus 1904-1924

Kuvaus

"Kiiston" 20-vuotiskertomus 1904-1924 Lukijalle 20-vuotiaalle, K. V. Urheilu ja työväen luokkataistelu, J. Kemppainen Historiikkia V. ja U-seura "Kiiston" toiminnasta ajalta 1904-1924 V. ja U-seura Kiiston Naisosaston 20-vuotistoiminnasta, L. K. Katsaus Ukko-osaston toimintaan, J. A. M. Voimistelu, Ville Härö, Voimistelija Nuortenjaoston toiminnasta, H. A: Hiihdosta, H. A. Pikapiirtoja jalkapalloilusta, M. S. Nyrkkeilyn alalta, A. P. Merkintöjä yleisurheilun kehityksestä, Ville Härö Paini historiikkia 20-vuotisjuhlan ohjelma

text/pdf

Viittaus

V. ja U.Seura "Kiisto" r.y., Vaasa, “Kiiston 20-vuotiskertomus 1904-1924,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 18. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122168.