Satakunta : kotiseutututkimuksia 1

Kuvaus

Sisältää: Läntisen Satakunnan keskiaikaisista kirkoista / Juhani Rinne, Satakunnan hiekkakiven geologiasta / Pentti Eskola, Kokemäen nimestä / Joos. J. Mikkola, Huittisten pitäjän kirkollisista oloista 1600-luvun jälkipuoliskolla / Sakari Loimaranta, Ylä-Satakunnan torpparioloista / Edvard Gylling, Porin Kotiseutuyhdistyksen synty ja toiminta 1901-1906 / Boldt, R., Kustaa Aadolf Avellanin tutkimus Ulvilan, Kokemäen ja Huittisten murteesta / Heikki Ojansuu, Piirteitä Satakunnan museosta Porissa / M. Kauppinen, Tyrvään ensimmäisen kansakoulun perustamisvaiheet / Hannes Ryömä, Satakunnan kansanvalistustilastoa vuodelta 1905 / Eine Honkavaara, Tietoja muutamista entisen Ulvilan pitäjän maatiloista / Niilo Avellan, Otteita Lavian pitäjän kertomuksesta / Arvo Wartia, Ilmaennustuksia Laviasta / Arvo Wartia, Keuhkotautikuolevaisuus ja yleinen kuolevaisuus Satakunnassa / Hannes Ryömä

1907

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 1,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122669.