Satakunta : kotiseutututkimuksia 2

Kuvaus

Sisältää: Johan Philip Palmén : elämäkerrallinen kuvaus / E.G. Palmén, Johan Philip Palmén vanhan Satakuntalaisen Osakunnan jäsenenä / Jalmari Jaakkola, Kokemäenlinna ja Kokemäenkartano keskiaikana / Arvo Inkilä, Lounais-Satakunnan entisistä kulkuriteistä / Jalmari Jaakkola, Sastamala-Sastmola-Merikarvia : piirteitä Satakunnan asutushisoriasta / G.A. Heman, Eräs "ihmeellinen tapaus" vuodelta 1770 / L.H. Sandelin, Series Sacellanorum in Mezämaa / Niilo Ikola, Rättäkitti : loimaalainen noitatarina / Niilo Ikola, Köyliön nimestä / Jalmari Jaakkola, Muistelmia eräästä Kokemäen talonpokaisesta merkkimiehestä / Kaarlo Kallio, Nakkilan kansakouluoloista / I. Ikonen, Muistelmia itämaisen sodan tapahtumista Porissa / Reinh. Grönvall, Matti Paavola ja Satakunnan herännäisyys / Aarne Kaitila, Kalastuksesta Pohjois-Satakunnan rannikolla / S. Linnainmaa, Lähteen eli Pyhän Henrikin kappeli Köyliössä / Jalmari Jaakkola, Kansanrunouden keräyksistä Satakunnassa / Väinö Salminen, Miten nykyinen Satakuntalainen Osakunta on syntynyt / V.I. Oksanen, Kokemäenjoen laskulahdesta ja sen tutkimisesta sananen / Achilles Wahlroos

1911

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 2,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 28. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122670.