Satakunta : kotiseutututkimuksia 5

Kuvaus

Sisältää: Pohjois-Satakunnan vanha eräkulttuuri / Jalmari Jaakkola, Entisen Ulvilan pitäjän maatilat III / Niilo J. Avellan, Piirteitä Lähteenojan rälssitilan vaiheista / Aina Lähteenoja, Kaksi satakuntalaista kirjailijaa 1600-luvulta / Kustavi Grotenfelt, Antero Warelius / Niilo Ikola, Insinööri Herm. Ad. Printz / F. O. Viitanen, Ala-Satakunnan kallioperusta / Pentti Eskola, Onko Säkylän Pyhäjärven kuivaus mahdollinen? / Aarne Laitakari, Muistotietoja Karkun muinaisuudesta / Athanasius Rosengren

1925

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 5,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122706.