Satakunta : kotiseutututkimuksia 12

Kuvaus

Sisältää: Poimintoja euralaisesta Nuorante-suvusta / Lempi Ahla, Kokemäenjoki geologis-historiallisen kehityksen valossa / K. Virkkala, Pohjois-Satakunta, eräs polttoturveteollisuutemme tuleva keskuspaikka / Martti Salmi, Rauman kaupunginlääkärit 1800-luvulla / A. R. Alho, Woijola-Tolvainen / Aina Lähteenoja, Rauman kaupunginlääkärit 1800-luvulla / A. R. Alho, Kauppahuone Björkman & Rosenlewin liiketoiminnasta 1820-50-luvulla ja W. Rosellew & Co:n perustaminen / L.I. Kaukamaa, Maisteri K. G. Ollonvqistin kertomus Ahlaisten oloista 80 vuotta sitten / Mikko Saarenheimo, Länsi-Suomen kansanopiston 50-vuotistaipaleelta / A. A. Tuompo, Keuhkotautikuolleisuus ja yleinen kuolleisuus Satakunnassa vv. 1906-1933 / V. Horelli, Vuosiluvuilla merkittyjä rakennuksia Ikaalisten ja Parkanon seudulta / Niilo Valonen, Antti Lizeliuksen suomenkileisiä kirjoituksia III / Pertti Virtaranta, Porin lyseon ja tyttökoulun oppilasaines sosiaalisten suhteiden heijastajana / Eero Saarenheimo

1946

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 12,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 24. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122713.