Satakunta : kotiseutututkimuksia 17

Kuvaus

Sisältää: Pyynikin harjun geologiaa / K. Virkkala, Satakunnan asuinrakennuksista ennen isoavihaa / Mauno Jokipii, Autioitumisesta Ala-Satakunnassa 16. ja 17. vuosisadan vaihteessa / Erkki Lehtinen, Maaomaisuuksista ja varallisuudesta Rauman seudulla 1800-luvun alussa / Pentti Papunen, Satakuntalaisista savupirteistä / Niilo Valonen, Antero Vareöiuksen "loppukove" / Tapio, Horila, Kangasala, Virrat - parin pitäjännimen historiaa / Eero Kininiemi, Ruoveden Kangaspeskan aitta v:lta 1766 / Jorma Heinonen, Satakuntalaisten lukuharastus 1800-luvulla lehdistön levikkinumeroiden valossa / Päivö, Tommila, Kaskenpoltosta ja kydönviljelyksestä Satakunnassa ennen isoavihaa / Mauno Jokipii, Kangaspeskan savupirtti Ruovedellä / Osmo Vuoristo, Kaksi satakuntalaista sanaa / Pekka Lehtimäki, Satakunnan uittotyöläisistä ennen 1920-lukua / Ilmar Talve

1961

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 17,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122718.