Satakunta : kotiseutututkimuksia 18

Kuvaus

Sisältää: Muistopuhe kansleri Edwin Linkomiehestä / Aarno Niini, Metsästyksestä Satakunnassa 1500- ja 1600-luvuilla / Mauno Jokipii, Häme ja Satakunta / Unto Salo, Satakunnassa keväällä 1899 / Päiviö Tommila, Etelä-Satakunnan luonnonmaantieteelliset alueet / Auvo A. Säntti, F. E. Sillanpään puhetta / Pertti Virtaranta, Linkomiesten lukupiiri 1934-1941 / Tauno Koskela, Keskiajan taiteen perinteitä / Niilo Valonen, Ala-Satakunnan talonpoikaisedustaja v:n 1726-27 valtiopäivillä / Pentti Papunen, Rannansiirtyminen Porin ja Rauman välillä ajanlaskumme aikana / K. Virkkala

1967

Helsingin yliopiston Satakuntalainen osakunta

2009

Viittaus

“Satakunta : kotiseutututkimuksia 18,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122719.