Inarin luonto tarjoaa loistavat mahdollisuudet matkailulle

Kuvaus

"Lapin luonto ja erämaat ovat matkailun vetovoima, jota ei vielä täysin ymmärretä", toteaa Lapin Luontolomat Oy:n perustaja Teuvo Katajamaa muistellessaan kymmeniä vuosia kestänyttä ohjelmapalvelu yrittäjätoimintaansa Saariselällä. Lapin Luontolomat Oy aloitti pienimuotoisen, omatoimiseen liikuntaan perustuvan ohjelmapalvelutoiminnan v. 1982. Vuosien saatossa palvelutarjonta on laajentunut ja motorisoitunut. Inarin laajat erämaat, monipuolinen luonto ja rikas kulttuuritarjonta tarjoavat loistavat mahdollisuudet matkailun kehittämiseen. Yrittäjyyteen on sisältynyt niin myötä- kuin vastatuultakin ja kuoppiakin on tullut vastaan, mutta eteenpäin on menty.

2005

2015-09-11

Radio Inarin haastatteluaineisto 2005-2006

05:41

Katajamaa, Teuvo

Inari
Ivalo
Saariselkä
Inarijärvi

Magga, Pauli

Viittaus

Katajamaa, Teuvo, “Inarin luonto tarjoaa loistavat mahdollisuudet matkailulle,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 20. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/122927.