Mäntsälä 400 vuotta : Juhlakirja

Kuvaus

Sisältää juhlakirjan sivut 90-156. Ensimmäinen osa osoitteessa http://digi.kirjastot.fi/items/show/123038

Kirjaan sisältyviä pienoisnäytelmiä ei ole digitoitu tekijänoikeussyistä, mutta niihin voi tutustua kirjastossa.

1985

83 s.

Viittaus

Blåfield, Martti toim. , “Mäntsälä 400 vuotta : Mäntsälän historiallinen pitäjännäyttely, kylänäyttelyt, juhlavuodeksi kirjoitetut historialliset pienoisnäytelmät, juhlaviikko 4.-11.8.1985 : Osa 2/2,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 16. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/123039.

mantsala_400_vuotta_2.pdf