Joki ja sen väki II

Joki ja sen väki II

Kokemäen historia 1870-2010

Kuvaus

Jo k i j a sen väki I I jatkaa Kokemäen historian käsittelyä vuonna 2007 ilmestyneen Kokemäen ja Harjavallan yhteisen historian ensimmäisen osan viitoittamalla tiellä. Teos välittää lukijalleen Koke­mäen rikkaan historian kunnan itsenäistymisestä vuonna 1870 aina vuoteen 2010 saakka. Esiin tule­vat niin tietopuoliset faktat paikkakunnan mennei­syydestä kuin myös eloisat ajankuvaukset ihmisistä ja ilmiöistä 14 0 vuoden ajalta. Kirja on runsaasti kuvitettu, perusteelliseen tutkimukseen perustuva teos kaikille Kokemäen historiasta kiinnostuneille.
Samalla se lisää tietouttamme myös Satakunnan
historiasta laajemmin.

2011

Porin kaupunginkirjasto

2017

ISBN 978-952-99941-3-7

Viittaus

Hoppu, Tuomas, “Joki ja sen väki II,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/124944.

Kokemäki4_1.pdf
Kokemäki4_2.pdf