Hankasalmelaisia kuvia

Yhteisödokumentti

Kuvaus

Hankasalmelaisia kuvia on yhteisödokumentti, joka kuvaa Hankasalmen luontoa, nähtävyyksiä, ihmisiä ja elämää. Elokuvan tilaaja on Hankasalmen kunta. Elokuvan on toteuttanut hankasalmelaisista koottu työryhmä elokuva-alan opiskelija Eeva-Maija Mannisen johdolla. Musiikin elokuvaan on säveltänyt hankasalmelaislähtöinen muusikko Markus Penttinen. Hankasalmelaisia kuvia -dokumenttielokuva kuuluu Suomi 100-juhlavuoden kokonaisuuteen ja sitä on rahoitettu Suomi 100-aluetuella. Dokumentti ensiesitettiin Hankasalmen kunnan itsenäisyyspäivän juhlassa 6.12.2017.

6.12.2017

Hankasalmen kirjasto

2018-10-17

Video/MPEG

Suhde

28 min

Hyperlinkki Item Type Metadata

URL

Viittaus

Manninen, Eeva-Maija et al., “Hankasalmelaisia kuvia,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 29. maaliskuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/126027.