Kaxi hengellistä wirttä

Kuvaus

Kaxi hengellistä wirttä, : ensimmäinen, yhden armon kautta heräwäisen ja wiheljäisydens ylitse walittawaisen rippi-lapsen wirsi, parannuxen aikomises ja harjoituxes, ja uskollises turwamises Jesuxen tygö, hänen suloisen ikens päällens ottamiseen: toinen, sijtä hengellisest syömisest ja juomisest, kuin uscowaisilda ja armotetuilda sieluilda, hengellises isomises ja janomises joka päiwä tapahtua taita; erinomattain silloingin, jota enämmän he tundewat itsens hengellisiksi sairaixi ja radollisixi. Jotka wuonna 1766 on präntijn andanut Abraham Achrenius.

Tekijä: Achrenius, Abraham 1706-1769

Julkaistu:Wasasa prändättyt

1781

pdf

2014-10-14

Suhde

Kansalliskokoelma, sijainti: Rv Arkkiveisut. Pääsarja

Teksti

Londicer

painettu kirja

Viittaus

Achrenius, Abraham, “Kaxi hengellistä wirttä,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 25. huhtikuuta 2024, https://digi.kirjastot.fi/items/show/126611.