Aineisto

Bock Bryggeri

Bock Bryggeri

Vaihtoehtoinen nimeke

Wasa Bock Bryggeri

Kuvaus

Union Postale Universelle <br />Carte Postale Grand-Duché Finland. <br />Serie C. No. 33. <br /><br />Panimo Oy Bock Bryggeri Ab oli vaasalainen 1890 perustettu olutpanimo, johon vuosisadan vaihteessa yhdistettiin neljä panimoa, mm. <a title="Ölbryggeriet Kronan" href="http://vasaensis.vaasa.fi/ekirjasto/fi/items/show/192" target="_blank">Ölbryggeriet Kronan</a>. Toiminta lopetettiin 1986. Panimo sijaitsi Pukinkulmassa, Palosaarentien ja Gerbyntien risteyksessä. Vuonna 2015 panimotoiminta on käynnistetty uudelleen nimellä<a title="Bock's Corner Brewery" href="http://www.bockscornerbrewery.com/" target="_blank"> Bock's Corner Brewery</a>. Lue muistakin vaasalaisista panimoista <a title="BeerFinland" href="http://www.beerfinland.com/suomen_panimot/vaasa.htm" target="_blank">BeerFinland-sivustolta</a>.

Formaatti

kuva/JPEG

Kuva Item Type Metadata

Original Format

postikortti

Viittaus

“Bock Bryggeri,” DIGI - Yleisten kirjastojen digitoimaa aineistoa, viitattu 19. heinäkuuta 2019, https://digi.kirjastot.fi/items/show/126774.